Meridius Moore

Meridius Moore is een management consultancy bureau met diepgaande ervaring op het gebied van de digitale transformatie. Wij benaderen deze digitale transformatie vanuit een bedrijfskundig en economisch perspectief. Onze missie is het borgen van de digitale transformatie binnen organisaties. Wij ontwerpen en leveren significante veranderstrategieën voor uw dienstverlening. Wij doen dit op basis van onze specifieke branchekennis en expertise van uw dienstverlening of producten. Onze inzet is erop gericht om een aanzienlijke productiviteitsverbetering in uw bedrijfsprocessen te realiseren en tevens een aanzienlijke kostenbesparing te realiseren.

Meridius Moore bestaat uit een groep van top adviseurs met professionele kennis van de digitale transformatie en daaraan gerelateerde onderwerpen. Vanuit hun eerdere functies als CIO of senior adviseur hebben zij een scherp oog voor de digitale agenda ontwikkeld. Al onze adviseurs beschikken over een bewezen 'track-record', in zowel de publieke als private sector.

Meridius Moore is niet alleen in staat om substantiële besparingen, van 30%-40%, op de operationele uitgaven te realiseren, maar ook uw organisatie flexibeler te maken. Door het toepassen van innovatieve technologieën kan uw organisatie bovendien snel en adequaat inspelen op nieuwe vormen van dienstverlening voor uw klanten, maar ook uw medewerkers.