Interim Services

Daadkracht door kennis en ervaring

De juiste professional op een welgekozen opdracht plaatsen en de onderneming aan de perfecte kandidaat helpen interesseert ons vooral. Onze taak is een succesvolle samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer realiseren. Elkaar helpen en tijdens dit proces vasthouden aan onze kernwaarden is wat wij doen. Matching Supply and Demand in all its Dimensions.

Hoe wij deze opgave vervullen?

Een goede samenwerking begint altijd met het analyseren van de vraag en het aanbod. Samen met de opdrachtgever en opdrachtnemer, gaan wij op zoek naar de achterliggende materie om een profiel samen te stellen. Vervolgens gaan we op zoek naar de juiste match in onze dynamische database van professionals en opdrachten. Bij een match zullen wij een analyse doen om een treffer te garanderen. Is er geen match, dan kijken wij verder via onze professionele netwerken, wat dikwijls een resultaat oplevert. Aansluitend hierop brengen wij beide partijen met elkaar in contact. Nadien zullen wij periodiek evalueren met beide partijen om een vruchtbare samenwerking te waarborgen. Zodoende dragen wij ons steentje bij aan het bouwen van een serieuze relatie tussen opdrachtnemer en opdrachtgever.

Diensten

Onze focus ligt op het detacheren van ICT professionals, maar ook Finance professionals, maar dat is niet het enige wat wij doen. U kunt bij ons ook terecht voor detavast constructies, Werving & Selectie en Payrolling. De wens van u als opdrachtgever en professional staat hierbij voorop.